ANKARA / ETİMESGUT - Şehit Erkan Tümer İlkokulu

FEZA GÜRSEY BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

Eyl

Anasınıfı ve 1.sınıf öğrencilerimiz için "Trafik" eğitimi verildi. Etkinliğimiz diğer sınıflarımız için de devam edecektir.

Eyl

İlköğretim Haftası okulumuzda şarkılar, şiirler ve halk oyunlkarı eşliğinde coşkuyla kutlandı.

Haz

4.SINIFLARIMIZIN TÜRK TARİH MÜZESİ GEZİSİ ÇOK EĞİTİCİ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLERŞTİRİLDİ. EMEĞİ GEÇEN İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Haz

MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE BUNDAN SONRAKİ EĞİTİM-ÖĞRETİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Haz

3-B sınıfı öğrencilerimizin, öğretmenleri Aydan Kömürcü rehberliğinde hazırlamış oldukları çevre konulu çalışmalar okulumuzda sergilendi. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Okullar arası tekvando turnuvasında 3-E sınıfında okuyan öğrencimiz Çınar Ayaz Demir birinci olarak "Altın Madalya" almaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi ve ailesini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Haz

Etimesgut Gençlik Spor ilçe Müdürlüğü tarafından Şehit Rifat Çelik İlkokulu spor salonunda "Satranç Turnuvası" düzenlendi. Turnuvaya katılan öğrencilerimiz, okulumuzu en güzel şekilde temsil ettiler. Kendilerine çabalarında dolayı teşekkür ediyoruz.

BAHAR ŞENLİĞİ

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'MIZ KUTLU OLSUN.